maandag 23 juni 2014

Preston Palace

Het was een cadeautje voor oma en we gingen allemaal mee. Kim, Kelly, Kitty, Thijs, Loek en ik.
In de koffers ook veel oranje spul, want vanavond was de wedstrijd Nederland - Chili en dan moet je in stijl verschijnen.
Om 1 uur vertrokken wij richting Almelo. Opa had oma keurig op tijd afgeleverd en reed weer terug naar de Laak, opgelucht dat hij niet mee hoefde.
Kim en Thijs reden vanuit Zeeland aan en Kitty zou de reis per trein ondernemen vanuit Utrecht, waar ze nog wat scriptie werkzaamheden had. Onderweg hielden we per sms contact. Wij reden keurig op tijd door de poort.

Even waarschuwen dat er nog een auto kwam en nog een voetganger, maar de portier zij dat hij net een jongedame had doorgelaten. Kitty zat al in de foyer.
Na ingecheckt te hebben, vlug de koffers op de kamer en daarna fluks naar de koffiecorner, die ze in onze afwezigheid helemaal verbouwd hadden. Het is mooi geworden, maar niet perse gezelliger. Heel strak en modern.

Maar het gebak is nog steeds lekkerrrrrr.


En de koffie smaakte ook goed.


Overal hingen grote televisieschermen, vanavond om 6 uur konden we de wedstrijd bekijken, dus moesten er nog aanvullende werkzaamheden plaatsvinden, zoals nagels oranje lakken.


Bij gebrek aan nagellakremover zagen de heren toch maar af van deze verfraaiing.

Het werd nog fraaier:


De zaal liep al snel vol, dus toen het etenstijd was, speciaal met een uur vervroegd vanwege de wedstrijd, zijn Loek, Thijs en Kim alvast strategisch voor een televisiescherm gaan zitten, met de bedoeling na de wedstrijd pas te gaan eten en oma, Kitty, Kelly en ik zijn gaan eten.
Na het eten terug naar de koffiecorner waar we een beste plek hadden.



Ik was van plan niet mee te kijken, ik krijg jeuk van voetbal, maar de sfeer was geweldig, dus toch maar een stoel aangeschoven. De eerste helft was mwah, dat vond iemand anders in de zaal ook, die sliep!
De 2e helft werd beter, vooral na de wissel.


De sfeer zat er goed in. 1-0, 2-0, helemaal goed.


Nu nog even een drankje en daarna naar de film.









Geen opmerkingen:

Een reactie posten