dinsdag 13 augustus 2013

Dinsdag

Na het ontbijt, (jeetje zoveel lekkere dingen, ik kan niet kiezen) zijn we gaan zwemmen. Ik zal morgen foto's maken. Kelly en ik hebben nog een rondje sauna genomen en afgesloten in het ijsklontjesbad.
Toen was het weer tijd voor koffie met daarbij de krant. 
Kelly en Kitty gingen in de tussentijd biljarten.


De midgetgolfbaan was sinds een paar jaar veranderd in een boerengolfbaan, compleet met klompjes aan de golfstokken. Boerderijdieren op elke baan op strategisch gevonden plekken. lees: precies in de baan van de golfbal.
We deden ons best.
En het ging meestal best wel aardig
Maar er kan er maar 1 de winnaar zijn
Loek en ik wilden na de lunch even Almelo in, maar nog tijdens het eten barstte er een enorme regenbui los. Dan morgen maar proberen. We hebben in de "De Deel" een potje phase gespeeld.


Toen we door de koffiecorner liepen stond er een high tea oogesteld met chocoladefontein. Even snel een aardbei ingedoopt. Kim! Vloeibare chocoladewaterval.

Na het avondeten zijn we met z'n vieren naar de film geweest en daarna naar een magische show in Preston Hall. het was volle bak, wij stonden achteraan en Kelly is op de bar gaan zitten. De lasershow die aan het begin werd vertoond ter introductie duurde bijna even lang als de show zelf. Het was wel knap, zwevende zakdoeken, tevoorschijn getoverde assistente, magiër geboeid in een kist, assistente op de kist en in een paar tellen waren ze van plek gewisseld. Hoe doen ze dat toch? Tip: goochelaars ontmaskerd op de tv, maar dan is zo'n show niet leuk meer. Dus maar niet kijken.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten