woensdag 21 augustus 2013

De voorbereidingen

Sinds deze week hebben we de tickets in huis en hebben we ook maar meteen online het visum aangevraagd. En ja hoor, we hebben toestemming gekregen om Amerika te betreden.
Meteen maar even wat klein geld gehaald en een wegenkaart van de omgeving. We hebben dan wel een TomTom, maar het is wel aardig als je ongeveer weet waar je zit.

Ik heb me gestort op een reisplan, dat wil zeggen. De route van stad naar stad, de bezienswaardigheden tussen en in beide steden, adressen van hotels en restaurants, waar je redelijk normaal kunt eten, hoewel je in Amerika toch niet ontkomt aan de abnormaal grote porties. Eens zien of ze ook kinderporties serveren.
De tour in Graceland is ook al geboekt en Loek wilde heel graag een vaartocht door de moerassen maken. Ik heb vanmiddag een mail gestuurd naar Spirit of the swamp airboat rides om 2 plaatsen te reserveren.
De rest van de bezienswaardigheden doen we ter plekke. Ik heb al wel gezien dat sommige musea gesloten zijn, dat is jammer, maar er is nog zoveel te zien, dat komt wel goed.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten