maandag 12 augustus 2013

Preston Palace in Almelo

We zitten weer eens in ons favoriete hotel. We komen hier al bijna 15 jaar en soms meerdere keren per jaar. Het is een all in hotel met indoor kermis, bioscoop, subtropisch zwembad, poolhal, barstraat, bowlingbaan en overal kun je zitten, wat drinken en wat eten.
Om 3 uur waren we er en meteen viel de nieuwe ingang op.
Dat was de vorige keer nog niet. Ook wifi op alle hotelkamers is nieuw, gelukkig maar, anders had ik met mijn ipad op de gang moeten gaan zitten.

Na het inchecken moest er - uiteraard - eerst koffie worden gedronken.
Gebakje erbij, natuurlijk, even geen verantwoorde lifestyle. Na het eerste gebakje werd de vitrine aangevuld..... met Parijse soezen. Waaaah, nog maar een gebakje dan?

Kelly en Kitty vertrokken naar het zwemparadijs en wij liepen het vertrouwde rondje. " Ruik jij ook saté?" We roken het allebei. Het duurde nog lang tot etenstijd, dus......een sateetje dan maar? 
Daarna lekker buiten in het zonnetje gezeten, naast de aole smidse. Maar het kan ook de vale smidse zijn.

We waren een van de eersten in de eetzaal, die al snel vol liep. Het is ongewoon druk deze week, normaal is het juist erg rustig in de grote vakantietijd, maar die tijd is ook voorbij. 
Na het eten op naar de kermis, waar Loek wel even een eendje zou gaan winnen voor Kelly. Ze spaart ze niet, maar heeft toch al een aardige verzameling bij elkaar.
Helaas, dat zag er gemakkelijker uit dan het was.

Dan de botsauto's maar, waar Kitty heel tactisch achter Loek bleef rijden, zodat ze geen whiplash riskeerde.

We hebben om half 10 een film gereserveerd: G.I.Joe en dan is het wel weer mooi geweest voor vandaag.








Geen opmerkingen:

Een reactie posten