zondag 1 september 2013

Dag 1, Hoofddorp

Mijn koffer staat nog boven, die moet Loek de trap afdragen, #lood.

Maar om 16.00 uur stipt vertrokken we naar het Bastionhotel Schiphol, uitgezwaaid door Kelly en met Kitty op de achterbank, zij mocht de auto weer mee terug naar huis nemen.

Na 2 uur rijden arriveerden we zonder oponthoud bij het hotel, checkten in en reserveerden meteen de shuttle voor morgenochtend kwart over 9. Geen ontbijt, dat doen we op Schiphol.


Er is weinig te beleven in de buurt van het hotel, aan de ene kant snelweg, aan de andere kant tennisbanen en het Haarlemmerbos. Dus dat wordt een beetje t.v. Kijken en lezen.
------------------------
En dat werd het niet. Om een uur of 7 ging de telefoon, we keken elkaar al aan, wie belt ons nu op het hoteltoestel? Het was de receptie, er stond een pakketje voor ons klaar, uit Amerika. Loek zei nog: weet u dat wel zeker? Ja hoor, voor Loek Penders. Dus Loek naar voren toe. Ik dodelijk nieuwsgierig. Even later komt hij terug: kom eens even helpen, het is een groot pakket.
Waren het Ton en Annemiek (mijn broer en zijn vrouw) ze wonen vlakbij en ze hadden in een "een tweetje" met de receptioniste deze verrassing bedacht. En het werd nog heel gezellig! Bedankt voor jullie bezoek!


1 opmerking:

  1. Haha, bezoek, superleuk! Veel plezier op jullie reis, ik blijf je weblog volgen :)

    BeantwoordenVerwijderen