donderdag 25 september 2014

Malta, dag 7, 23 september 2014

Laatste dag alweer. Gisterenavond gegeten in het It Tokk restaurant dat echt Maltees eten serveert. Het was lekker en niet zo'n kabaal als in het grote restaurant, je kon elkaar meteen de eerste keer verstaan.


 Daarna weer naar de lounge voor een spelletje fase.


Vanmorgen zijn we  even naar het postkantoor gelopen om alle 30 kaarten van Kelly door de loketiste te laten afstempelen. Ze deed dat met verve, elke gestempelde kaart werd apart op de balie gelegd om te drogen, op het laatst was er geen plek meer over. Maar missie geslaagd.
Daarna op een bedje in de schaduw, bruin ben ik al.


Even lunchen tussendoor en daarna  weer met een boek en een coctail op het bedje. Vakantie zoals vakantie hoort te zijn. Loek, Kelly en Kitty gingen nog een toer maken naar Bugiba. Toen Kelly, veel te vroeg weer terug was, dachten we al dat het niet was gelukt. Inderdaad, hun vervoer kwam niet opdagen. Jammer.


Dit is de onderdoorgang van het hotel onder de weg door naar hetzwembad.


Met daarnaast de souveniershop.


Bij het laatste avondeten wilden we buiten gaan zitten. Het waaide behoorlijk, ik ben nog elastiekjes gaan halen om onze haren bij elkaar te binden, want met elke hap ging er een pluk haar mee. Kelly zat met een hand te eten en de andere hand haar pony naar achter te houden. Toen de boterkuipjes van tafel waaiden zijn we maar binnen gaan zitten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten